|
Food Factories | کارخانه های مواد غذایی، شرح فرآیند، تجهیزات و هزینه ها | جعفری،س.م. و شهیدی، ف. | | 1378 | مشهد |
HACCP, A Practical Approach | راهنمای کاربردی HACCP | جعفری، س.م.؛ مرتضوی، س.ع.؛ کاشانی نژاد، م. و ضیائیان، م. | | 1380 | مشهد |
Food Process Design | طراحي فرآيندهاي صنايع غذايي | جعفري، س.م. | | 1388 | گرگان |
Physical Properties of Foods | ويژگي هاي فيزيكي مواد غذايي | جعفري، س.م. و كاشاني نژاد، م. | | 1388 | گرگان |
Fundamentals of Food Process Engineering | مبانی مهندسی فرآیند در صنایع غذایی | جعفری، س.م. | | 1388 | گرگان |
Food Plant Economics | اقتصاد کارخانه های صنایع غذایی | جعفری، س.م.، رجبی، ح. و رجبی، س. | | 1390 | گرگان |
Oils and Fats in the Food Industry | روغن¬ها و چربی¬ها در صنایع غذایی | جعفری، س.م.، و قانعی، ط. | | 1391 | گرگان |