وبگاه شخصی سيد مهدي جعفري

آیا از انجام عملیات حذف اطمینان دارید؟




اختراع و ابتکار

اختراع يا اكتشاف ثبت شده در داخل يا خارج

عنوانسال ثبت
تولید عصاره زعفران نانوریز پوشانی شده توسط نانولیپوزوم ها. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 81725 1396 
تعيين ميزان و سرعت خوردگي قوطي‌هاي فلزي با استفاده از روش پردازش تصوير. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 68268 1396 
ریزپوشانی (میکروانکپسولاسیون) ترکیبات غذایی، دارویی و میکروبی به وسیله دیواره سلولی مخمر. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 34989 1395 
طراحی و ساخت دستگاه نانوپوشش دهنده زعفران. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 16391 1395 
تولید نانوکپسول آلژینات به روش امولسیون جهت اهداف ریزپوشانی. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 34706 1395 
طراحی و ساخت سامانه حرارتی هوشمند نانوسیالات جهت فرآوری مایعات غذایی. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 10087 1393 
طرح تدوین استاندارد ملی (رئیس کمیسیون) بلغور گندم، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد شماره 19714) 1393 
طرح تدوین استاندارد ملی (رئیس کمیسیون) بلغور جو، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد شماره 19715 1393 
نانوانکپسوله کردن عصاره زعفران به کمک امولسیون دوگانه و ارزیابی سینتیک رهایش ترکیبات ریزپوشانی شده. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 83580 1393 
طرح تدوین استاندارد ملی (رئیس کمیسیون) اسفناج خشک، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد شماره 16068) 1392 
طرح تدوین استاندارد ملی (رئیس کمیسیون) شنبلیله خشک، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد شماره 16067). سازمان ملی استاندارد ایران. 1392 
نانوانکپسوله¬کردن عصاره زعفران با دیواره¬های چندلایه. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 81725. اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی ایران. دارای تاییدیه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو. 392 
طرح تدوین استاندارد ملی (رئیس کمیسیون) غلات صبحانه ای، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد شماره 13577). سازمان ملی استاندارد ایران. 1389 
طرح تدوین استاندارد ملی (رئیس کمیسیون) قره قروت، ویژگی ها و روش آزمون (استاندارد شماره 13299). سازمان ملی استاندارد ایران. 1389 
. طراحی و ساخت سامانه رنگ سنج کامپیوتری مواد غذایی. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 68268. اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی ایران 1389 
سیستم مایکروویو محفظه باز برای استخراج ترکیبات موثره از گیاهان دارویی. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 59321. اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی ایران. دارای تاییدیه بنیاد ملی نخبگان. 1388 
میکروانکپسولاسیون (ریزپوشینه دارکردن) طعم پرتقال با صمغ ایرانی انگوم. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 59967. اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی ایران. 1388 
خشک¬کن بستر سیال با مدار کنترل رطوبت. گواهینامه ثبت اختراع به شماره 59321. اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی ایران. 1389 
طرح تدوین استاندارد ملی (رئیس کمیسیون) راهنماي استقرار و تجزيه وتحليل عوامل خطرزا و نقاط كنترل بحراني درتوليدكنسرو رب گوجه- فرنگي (استاندارد شماره 6760). سازمان ملی استاندارد ایران. 1380 


ابتكار و ارائه آثار بديع و ارزنده علمي

فعاليت مؤثر در خودكفايي براي اولين بار

نرم‌افزار و پايگاه اطلاعاتي

  بازديد : 34934
Copyright © 2014
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان