مقالات و همایش ها- مهدوی خزاعی، ک.، جعفري، س.م.، قربانی، م. و همتی کاخکی، ع. , بهینه سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به کمک روش سطح پاسخ, نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 1393, شماره (3), 50-37
- گنجه، م.، جعفري، س.م.، , بررسی سینتیک تخریب رنگ رب گوجه فرنگی در طی فرایند حرارتی و مدل سازی این تغییرات با روش سطح پاسخ, مجله تولید و فراوری محصولات زراعی و باغی , 1393, در حال چاپ
- رضایی ارمی، س.، جعفري، س.م.، خمیری، م. و بیات، ه. , خراج عصاره پوسته گردو واریته شهمیرزادی و تاثیر حلال و روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصله, علوم غذایی و تغذیه , 1393, در حال چاپ
- حاجی بگلو، ع.، سوداگر، م.، حسینی، س.ع. و جعفري، س.م. , بررسی اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی کورکوروس الیتوریوس بر روی برخی فاکتورهای تولید مثلی و رشد در ماهی دم شمشیری, فصلنامه محیط زیست جانوری , 1393, در حال چاپ
- بهمنی، ع.ا.، جعفري، س.م.، و شهیدی، س.ا. , مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی بادمجان , علوم غذایی و تغذیه, 1393, در حال چاپ
- آقایی، ز.، جعفري، س.م.، قربانی، م. و همتی، خ. , تأثیر روش¬های مختلف خشک¬کردن بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران , مجله علوم وصنایع غذایی ایران, 1393, در حال چاپ
- هاشمی طباطبایی، ر.، میرزایی، ح.ا.، محمدی نافچی، ع.ر. و جعفري، س.م.، , بررسی اثر نانوذرات بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری فیلم های ترکیبی ژلاتین ماهی سردآبی و کاپاکاراگینان, مجله الكترونيك فرآوري و نگهداري مواد غذايي, 1393, در حال چاپ
- نصراله زاده، ا.، جعفري، س.م.، و اکبری، ا. , نقش بسته بندی در صادرات پسته ایران , مجله علوم و فنون بسته بندی, 1393, شماره (5), 25-18
- سمایی، س.پ.، صادقی ماهونک، ع.ر.، قربانی، م. و جعفري، س.م. , اهميت و شناخت تركيبات شيميايي صمغ هاي مترشحه ي گياهي, مجله فناوری نوین غذا , 1393, شماره (46), 41-34
- رضایی ارمی، س.، جعفري، س.م.، خمیری، م. و بیات، ه. , استخراج عصاره برگ گردوی بومی ایران با امواج مایکروویو و بررسی ویژگیهای آنتی¬اکسیدانی ترکیبات فنولی حاصل, فصلنامه تحقيقات گياهان دارويي و معطر ایران, 1392, شماره (29), 898-879
- دهناد، د.، میرزایی، ح.ا.، امام جمعه، ز.، جعفري، س.م.، و داداشی، س. , بررسی ویژگی¬های حرارتی و ضدمیکروبی نانوکامپوزیت¬های کیتوزان-نانوسلولز و تاثیر آن در افزایش مدت ماندگاری گوشت چرخ¬کرده, مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, 1392, شماره (8), 173-163
- دهناد، ج.، میرزایی، ح.ا.، امام جمعه، ز.، جعفري، س.م.، و داداشی، س. , بهینه¬سازی ویژگی¬های فیزیکی و مکانیکی نانوکامپوزیت¬های زیست¬تخریب¬پذیر کیتوزان-نانوسلولز, نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی , 1392, شماره (2), 242-229
- غیاثی، ح.، جبرائیلی، ش.، جعفري، س.م. و مقصودلو، ی. , طراحی و بهینه¬یابی سامانه رنگ¬سنجی نرم¬افزاری مواد غذایی, نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 1392, شماره (9), 324-322
- زارعی یام، ب.، خمیری، م.، صادقی ماهونک، ع.ر. و جعفري، س.م.، , جداسازی و شناسایی باکتری¬های اسیدلاکتیک از چال در استان گلستان, مجله الكترونيك فرآوري و نگهداري مواد غذايي, 1392, شماره (5), 148-131
- خانزادی، م.، جعفري، س.م.، خدائیان، ف. و مقصودلو، ی. , فیلم مرکب حاصل از کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی 30% لاکتوز و پولالان در بسته بندی مواد غذایی, مجله علوم و فنون بسته بندی, 1392, شماره (4), 14-4
- جعفري، س.م. و هارونی، ا. , ارزیابی بسته¬بندی مواد غذایی از دیدگاه مهندسی و تعیین مدت ماندگاری محصولات غذایی بسته¬بندی¬شده , مجله علوم و فنون بسته بندی, 1392, شماره (4), 72-60
- گنجه، م.، جعفري، س.م.، و امان¬جانی، م. , استفاده از پوشش¬های با خاصیت ضدمیکروبی در بسته¬بندی مواد غذایی, مجله علوم و فنون بسته بندی, 1392, شماره (4), 25-18
- رفیعی، ز.، جعفري، س.م.، اعلمی، م. و خمیری، م. , ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ های زیتون رقم زراعی میشن به روش الایزا, فصلنامه تحقيقات گياهان دارويي و معطر ایران, 1391, شماره (28), 292-280
- امیری عقدایی، س.س.، اعلمی، م.، صادقي ماهونك، ع.ر. و جعفري، س.م. , تاثير بتاگلوكان جو بدون پوشينه به عنوان مقلد چربي بر ويژگي هاي فيزيكي شيميايي، بافتي و حسي سس مایونز, فصلنامه پژوهش های صنایع غذایی, 1391, شماره (22), 154-141
- رضایی ارمی، س.، جعفري، س.م.، خمیری، م. و بیات، ه. , فعالیت آنتی¬اکسیدانی عصاره پوسته گردو واریته تویسرکانی و مقایسه فعالیت ضد رادیکالی آن با آنتی¬اکسیدان های سنتزی, فصلنامه پژوهش های صنایع غذایی, 1391, شماره (22), 50-39
- رضایی ارمی، س.، جعفري، س.م.، خمیری، م. و بیات، ه. , مقایسه ویژگی¬های آنتی¬اکسیدانی عصاره¬ برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو, نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 1391, شماره (8), 234-219
- شعبانی، ج.، میرزایی، ح.ا.، حبیبی نجفی، م.ب.، جعفري، س.م.، دزیانی، م.، عزتی، ر.، نجف زاده، م. و شادنوش، م. , مدل سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شبه پنیر پروسس گستردنی برپابه پنبر فتای ایرانی, مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران , 1391, شماره (7), 362-355
- گنجه، م.، جعفري، س.م.، قنبری، و.، دزیانی، م.، عزتی، ر. و سلیمانی، م. , مدل سازی سینتیک خشک کردن پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده رطوبت با استفاده از روش های رگرسیونی، منطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی, مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, 1391, شماره (7), 407-399
- دزیانی، م.، عزتی، ر.، شاکریان، م.، عمیدی، ف.، میرزایی، ح.ا.، جعفري، س.م.، و لاری پور هرات، ر. , بررسی خواص مهندسی و بیوفیزیکی پنیرهای فرآوری شده تحت تاثیر عوامل مختلف, مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران, 1391, شماره (7), 448-441
- قنبری، و.، جعفري، س.م. و رشیدزاده، ش. , فرآوری و بسته بندی اسپتیک مواد غذایی, مجله علوم و فنون بسته بندی, 1391, شماره (3), 15-4
- کیا، ش.، میرزایی، ح.ا. و جعفري، س.م. , استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا - آلژینات, مجله علوم و فنون بسته بندی, 1391, شماره (3), 55-42
- جلیلی، ف. و جعفري، س.م. , پلیمرها و پلاستیک های زیست تخریب پذیر از منابع تجدیدپذیر برای بسته بندی, مجله علوم و فنون بسته بندی, 1391, شماره (3), 35-20
- حسین زاده، خ. و جعفري، س.م. , بسته بندی محصولات لبنی پروبیوتیک, مجله علوم و فنون بسته بندی, 1391, شماره (3), 101-90
- جبرائیلی، ش.، جعفري، س.م.، میرزایی، ح. ا.، قدس ولی، ع.ر. و قره خانی، م. , خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه جو لاین های برتر استان گلستان, مجله علوم و فناوری غذایي, 1391, شماره (4), 54-47
- وطن خواه، م.، محمودی، ا.، الهامی راد، ا.ح. و جعفري، س.م. , طبقه بندی انواع سنسورهای دی اکسید کربن در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی و کاربرد آنها در میوه ها و سبزی ها, مجله علوم و فنون بسته بندی, 1391, شماره (3), 24-16
- اسدپور، ا.، جعفري، س.م.، صادقي ماهونك، ع.ر. و قرباني، م. , ررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف, نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 1390, شماره (7), 91-80
- رفیعی، ز.، جعفري، س.م.، اعلمی، م. و خمیری، م. , ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان, فصلنامه پژوهش های صنایع غذایی, 1390, شماره (21), 24-11
- طالعی، ا.، صادقي ماهونك، ع.ر.، قرباني، م.، جعفري، س.م. و اعلمی، م. , تاثیر فرآیند حرارتی بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی آرد دانه گوجه فرنگی, نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 1390, شماره (7), 107-99
- خوانچه گردان، م.ر.، رفیعی، ش.، کاشانی نژاد، م. و جعفري، س.م. , مدلسازي ضريب پخش رطوبت ورقه هاي نازك ليمو شيرين , فصلنامه مهندسی بیوسیستم ایران, 1390, شماره (42), 193-182
- رضایی ارمی، س.، جعفري، س.م.، خمیری، م. و بیات، ه. , ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ و پوسته سبز گردو حاصل از استخراج با امواج مایکروویو, مجله الكترونيك فرآوري و نگهداري مواد غذايي, 1390, شماره (3), 94-79
- ملک جانی، ن.، جعفري، س.م.، رحمتی، م.ه.، اسماعیل زاده، ا.، و میرزایی، ح.ا. , بهینه سازی فرآیند خشک کردن بستر سیال کلزا با استفاده از روش پاسخ رویه, پژوهش نامه گیاهان روغنی ایران , 1390, شماره (2), 46-33
- آل حسینی، ع.، توکلی پور، ح.، قدس ولی، ع.ر. و جعفري، س.م. , بررسی ویژگی های فیزیکی دو رقم نخودفرنگی, مجله علوم و فناوری غذایي, 1390, شماره (3), 50-43
- جلیلی، ف. و جعفري، س.م. , پلیمرها و پلاستیک های بسته بندی زیست تخریب پذیر برپایه نشاسته, مجله علوم و فنون بسته بندی , 1390, شماره (2), 53-38
- قره خاني، م.، قرباني، م.، ابراهيم زاده، م.ا.، جعفري، س.م. و صادقي ماهونك، ع.ر. , مقايسه روشهاي مختلف استخراج تركيبات فنلي و فلاونوئيدي از گياه گزنه, فصلنامه تحقيقات گياهان دارويي و معطر ایران , 1389, شماره (26), 405-389
- اسدپور، ا.، جعفري، س.م.، صادقي ماهونك، ع.ر. وقرباني، م. , بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف, نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 1389, شماره (6), 192-184
- امیری عقدایی، س.س.، اعلمی، م.، جعفري، س.م.، و صادقي ماهونك، ع.ر. , یژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه, نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 1389, شماره (6), 296-286
- رفیعی، ز.، جعفري، س.م.، خمیری، م. و اعلمی، م. , تاثیر واریته و روش استخراج بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ های زیتون, نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 1389, شماره (6), 307-297
- طاهری گراوند، ا.، رفیعی، ش.، کیهانی، م. و جعفري، س.م. , ضریب پخش موثر و انرژی فعال سازی ریحان در خشک کردن لایه نازک با هوای داغ, مجله علوم و فناوری غذایي, 1389, شماره (2), 17-9
- وثوق، ا.ص.، خميري، م.، كاشاني نژاد، م. و جعفري، س.م., اثر عرق نعناع بر قابليت بقاي باكتريهاي پروبايوتيك در نوشيدني سنتي ايران (دوغ), مجله علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان , 1388, شماره (16), 163-156
- علی پور، م.، كاشاني نژاد، م.، مقصودلو، ی. و جعفري، س.م. , بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی, نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران , 1388, شماره (15), 27-21
- وثوق، ا.ص.، خميري، م.، كاشاني نژاد، م. و جعفري، س.م. , ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در دوغ حاوی عصاره کاکوتی, مجله علوم وصنایع غذایی ایران , 1388, شماره (6), 85-77
- مزيدي، م.، طاهري گراوند، ا. و جعفري، س.م. , شبیه سازی، محاسبه و امکان کاهش مصرف انرژی در فرآیند خشک کردن پاششی, مجله الكترونيك فرآوري و نگهداري مواد غذايي, 1388, شماره (1), 43-31
- مزيدي، م.، طاهري گراوند، ا. و جعفري، س.م. , استفاده از نرم افزار اكسل در طراحي و بهينه سازي خشك كن تسمه اي, مجله الكترونيك فرآوري و نگهداري مواد غذايي, 1388, شماره (1), 27-21
- قره خاني، م.، قرباني، م.، ابراهيم زاده، م.ا.، جعفري، س.م. و صادقي ماهونك، ع.ر. , اثر عصاره برگ گياه گزنه در جلوگيري از اكسيداسيون روغن سويا, مجله الكترونيك فرآوري و نگهداري مواد غذايي, 1388, شماره (1), 102-85
- غریب زاهدی، س.م.ت.، موسوی، س.م.، طاهری گراوند، ا.، جعفري، س.م. و رفیعی، ش. , بررسي اثر ميزان رطوبت بر ويژگيهاي فيزيکي ميوه سنجد, مجله الكترونيك فرآوري و نگهداري مواد غذايي, 1388, شماره (1), 120-103
- غریب زاهدی، س.م.ت.، طاهری گراوند، ا.، موسوی، س.م.، و جعفري، س.م. , بررسی اثر محتوی رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دورقم عدس کشت شده در ایران, مجله علوم و فناوری غذایي , 1388, شماره (1), 69-57
- 41. Jafari, S.M., Khanzadi, M., Mirzaei, H.A., Dehnad, D., Khodaeian, F., and Maghsoudlou, Y., (2015). , Hydrophobicity, thermal and micro-structural properties of whey protein concentrate–pullulan–beeswax films” International Journal of Biological Macromolecules 80: 506-511.
- 1. Mokhtari, S., Jafari, S. M., Khomeiri, M., Maghsoudlou, Y. and Ghorbani, M. (2017)., "The cell wall compound of Saccharomyces cerevisiae as a novel wall material for encapsulation of probiotics" Food Research International 96: 19-26.
- (Jafari, S. M., Saremnejad, F. and Dehnad, D. (2017, "Nano-fluid thermal processing of watermelon juice in a shell and tube heat exchanger and evaluating its qualitative properties" Innovative Food Science & Emerging Technologies. DOI: http://doi.org/10.1016/j.ifset.2017.04.003
- 3. Faridi Esfanjani, A., Jafari, S. M. and Assadpour, E. (2017). , Preparation of a multiple emulsion based on pectin-whey protein complex for encapsulation of saffron extract nanodroplets" Food Chemistry 221: 1962-1969.
- 4. Bakhshabadi, H., Mirzaei, H., Ghodsvali, A., Jafari, S. M., Ziaiifar, A. M. and Farzaneh, V. (2017)., "The effect of microwave pretreatment on some physico-chemical properties and bioactivity of Black cumin seeds’ oil" Industrial Crops and Products 97: 1-9.
- Azizi, D., Jafari, S. M., Mirzaei, H. and Dehnad, D. (2017). , "The Influence of Refractance Window Drying on Qualitative Properties of Kiwifruit Slices" International Journal of Food Engineering. 13. DOI: 10.1515/ijfe-2016-0201.
- 6. Gharibzahedi, S. M. T. and Jafari, S. M. (2017, "The importance of minerals in human nutrition: Bioavailability, food fortification, processing effects and nanoencapsulation" Trends in Food Science & Technology 62: 119-132.
- 7. Jafari, S. M., Ghalegi Ghalenoei, M. and Dehnad, D. (2017). , "Influence of spray drying on water solubility index, apparent density, and anthocyanin content of pomegranate juice powder" Powder Technology 311: 59-65.
- 8. Jafari, S. M., Jabari, S. S., Dehnad, D., and Shahidi, S. A. (2017, "Effects of thermal processing by nanofluids on vitamin C, total phenolics and total soluble solids of tomato juice" Journal of Food Science and Technology 54(3): 679-686
- 9. Jafari, S. M., Saremnejad, F., Dehnad, D. and Rashidi, A. M. (2017)., ). "Evaluation of performance and thermophysical properties of alumina nanofluid as a new heating medium for processing of food products" Journal of Food Process Engineering: DOI: 10.1111/jfpe.12544.
- 10. Mokhtari, S., Jafari, S. M. and Assadpour, E. (2017)., "Development of a nutraceutical nano-delivery system through emulsification/internal gelation of alginate" Food Chemistry 229: 286-295.
- 11. Mokhtari, S., M. Khomeiri, M., Jafari, S. M., Maghsoudlou, Y. and Ghorbani, M. (2017). , ). "Descriptive analysis of bacterial profile, physicochemical and sensory characteristics of grape juice containing Saccharomyces cerevisiae cell wall-coated probiotic microcapsules during storage" International Journal of Food Science & Technology 52(4): 1042-1048.
- 12. Yolmeh, M. and Jafari, S. M. (2017). , "Applications of Response Surface Methodology in the Food Industry Processes" Food and Bioprocess Technology 10(3): 413-433.
- 13. Mehrnia, M. A., Jafari, S. M., Makhmal-Zadeh, B. S., and Maghsoudlou, Y. (2017), “Rheological and release properties of double nano-emulsions containing crocin prepared with Angum gum, Arabic gum and whey protein” Food Hydrocolloids 66: 259-267.
- 14. Ghorbanzade, T., Jafari, S. M., Akhavan, S., & Hadavi, R. (2017), “Nano-encapsulation of fish oil in nano-liposomes and its application in fortification of yogurt” Food Chemistry 216: 146-152.
- 15. Assadpour, E., and Jafari, S. M. (2017)., “Spray Drying of Folic Acid within Nano-Emulsions; Optimization by Taguchi Approach” Drying Technology In Press, DOI: http://dx.doi.org/10.1080/07373937.2016.1242016
- 16. Jafari, S. M., Jabari, S. S., Dehnad, D., and Shahidi, S. A. (2017)., “Heat Transfer Enhancement in Thermal Processing of Tomato Juice by Application of Nanofluids” Food and Bioprocess Technology 10(2): 307-316.
- 17. Assadpour, E., Jafari, S. M., and Maghsoudlou, Y. (2017). , “Evaluation of folic acid release from spray dried powder particles of pectin-whey protein nano-capsules” International Journal of Biological Macromolecules 95: 238-247.
- 18. Shahi, T., Assadpour, E., and Jafari, S. M. (2016)., “Main chemical compounds and pharmacological activities of stigmas and tepals of “red gold”; saffron”. Trends in Food Science and Technology 58: 69-78.
- 19. Assadpour, E., Maghsoudlou, Y., Jafari, S. M., Ghorbani, M., and Aalami, M. (2016). , “Evaluation of Folic Acid Nano-encapsulation by Double Emulsions” Food and Bioprocess Technology 9(12): 2024-2032.
|