|
افزایش پایداری لیکوپن در پودر آب گوجه فرنگی ازطریق ریزپوشانی با روش خشک کردن پاششی (طرح مشترک به شماره 3652/4). | جعفری، س.م. (مجری)، | دوستی، س.ع.، امان جانی، م.، دزیانی، م. و عوض صوفیان، ع. | 1395. | 3652/4 | شرکت صنایع غذایی کامنوش. | ملی |
Production of spray-dried nanoencapsulated saffron extract and evaluation of its release kinetics (طرح بین المللی به شماره 309-14). سازمان یونسکو، ایتالیا. | جعفری، س.م. (مجری)، | فریدی، ا. و اسدپور | 1394 | 309-14 | سازمان یونسکو، ایتالیا. | بین المللی |
طرح ریزی فرآیند تولید ایزوله پروتئین سویا به روش خشک کردن پاششی- مدل¬سازی و بهینه¬سازی فرآیند و ارزیابی ویژگی¬های عملکردی محصول تولیدی (طرح مشترک به شماره 1541/4). شرکت صنعتی بهپاک بهشهر. | جعفری، س.م(مجری مشترک | میرزایی، ح.ا.، صادقی ماهونک، ع.ر.، اسدی، ز.، حیدری، م. و مختاری | 1393 | 4/1541 | شرکت صنعتی بهپاک بهشهر. | ملی |
آسیب¬شناسی بهره برداری از ظرفیت سیلوهای موجود و راهبردهای افزایش بهره وری آنها | جعفری، س.م. (مجری)، | اخوان، س.، گنجه، م.، شیخی، م. و اسدپور، ا. | 1393 | 20137/2 | شرکت بازرگانی دولتی ایران- مرکز پژوهش های غلات. | ملی |
کاربرد نانو سیالات در یک مبدل حرارتی پوسته و لوله برای فرآوری حرارتی آب پرتقال | جعفری، س.م. | پورمیر، س.ی.، گنجه، م.، صارم نژاد، ف. و جابری، ح. | 1393 | 56-324-93 | . دانشگاه علوم كشاورزي | داخلی(داخل دانشگاه) |
حذف آرسنیک با استفاده از جاذب کربن فعال مغناطیسی و زئولیت اصلاح شده نانو آهن صفر ظرفیتی از منابع آب شرب (پایلوت نیمه صنعتی) | جعفری، س.م. | دادبان، ی.، کاظمی، م.ج.، منوچهری، ف. و صارم نژاد، س.ف | 1393 | 123632-7822 | شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گلستان | ملی |
میکروانکپسولاسیون رنگ طبیعی آنتوسیانینی و استفاده از آن به عنوان جایگزین رنگ سنتزی در فرمولاسیون ژله | جعفری، س.م. | اخوان، س. و اسدپور، ا. | 1393 | شماره 123583-10315 | اداره کل استاندارد استان گلستان. | ملی |
. فرآوری حرارتی آب گوجه فرنگی به کمک نانوسیالات در یک مبدل حرارتی پوسته و لوله و ارزیابی ویژگی های کیفی و تغذیه ای محصول و مصرف انرژی در طی فرآیند | جعفری، س.م. | )، دوستی، س.ع.، امان¬جانی، م.، جباری، پ.، صارم¬نژاد، ف. و گنجه، م | 1393 | شماره 3681/4 | شرکت صنایع غذایی کامنوش. | ملی |
فرمولاسیون و بهینه¬سازی تولید پودر رب¬گوجه¬فرنگی توسط خشک¬کن¬پاششی و ارزیابی ویژگی¬های کیفی محصول تولیدی | جعفری، س.م. | دوستی، س.ع.، امان¬جانی، م.، دزیانی، ع.، اسدپور، ا. و گنجه، م | 1393 | شماره 3681/4 | شرکت صنایع غذایی کامنوش. | ملی |
بررسی و مقایسه انواع الگوهای جیره¬های غذایی میان وعده با ماندگاری بالا برای استفاده در شرایط مختلف عملیاتی و مأموریت های نظامی (زمینی، هوایی، دریایی و ویژه) | جعفری، س.م. | فریدی، ا.، محمدی، ع. و اسدپور، ا | 1392 | شماره 91202090 | مرکز تحقیقات لجستیک دانشگاه امام حسین (ع). | ملی |
تاثیر نوع ورق فلزی و شرایط انبارداری بر خوردگی قوطی و بررسی تغییرات کیفی رب گوجه فرنگی درطی دوره نگهداری | جعفری، س.م. | دوستی، س.ع.، امان جانی، م. و اسدپور، ا. | 1392 | شماره 342/4 | شرکت صنایع غذایی کامنوش. | ملی |
تاثیر میزان بریکس، نمک و نیترات در رب گوجه فرنگی بر میزان خوردگی قوطی در طی دوره نگهداری | جعفری، س.م. | شریفی، ن.، امان جانی، م. و اسدپور، ا | 1392 | شماره 457/4 | شرکت ایران قوطی. | ملی |
بررسی و آسیب شناسی وضعیت کارخانجات نان صنعتی کشور | جعفری، س.م. | آل حسینی، ع.، کیا، ش.، بهشتی، پ. و اسدپور، ا | 1392 | شماره 16161/2 | شرکت بازرگانی دولتی ایران- مرکز پژوهش های غلات. | ملی |
طرح ارزیابی درونی گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی | جعفری، س.م. | رهبری، م.، میرزایی، ح.، کاشانی نژاد، م. و ضیایی فر، ا.م. | 1392 | شماره 52548 | سازمان سنجش آموزش کشور. | ملی |
طراحی و ساخت سامانه حرارتی هوشمند نانوسیالات و کاربرد آن در فرآوری حرارتی مواد غذایی مایع | جعفری، س.م. | میرزایی، ح.ا.، رشیدی، م. و صارم نژاد، س.م | 1392 | شماره 92013504 | صندوق حمایت از پژوهشگران کشور. | ملی |
بهینه¬سازی تولید افشانه زعفران | جعفری، س.م. | اسدپور، ا. و گازرانی، م | 1392 | شماره 601/92 | شرکت زعفران بهرامن، مشهد | داخلی(داخل دانشگاه) |
مدل سازی و بهینه سازی فرآیند تولید نان سنتی شاهرود (کاک) باهدف تولید یک محصول فراسودمند | جعفری، س.م. | اورنگ، س.م.، سرابی، ح. و مقصودلو، ی | 1392 | شماره 3093/4 | شرکت آرنا نان شاهرود. | داخلی(داخل دانشگاه) |
مدل سازي و بهينه سازي فرايند خشك كردن بسترسيال پیاز و فلفل دلمه ای با استفاده از مدل های تجربی، منطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی | جعفری، س.م. | قنبری، و. و گنجه، م. | 1391 | به شماره 8-305-91 | دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان. | داخلی(داخل دانشگاه) |
مدل سازي و بهينه سازي فرايند خشك كردن بسترسيال پیاز و فلفل دلمه ای با استفاده از مدل های تجربی، منطق فازی و شبکه های عصبی مصنوعی | جعفری، س.م. | باغبانی، ح.، آل حسینی، ع. و اسدپور، ا. | 1391 | شماره 8-305-91 | دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان | داخلی(داخل دانشگاه) |
. بررسي امكان بوجاري قبل از ذخيره¬سازي در سيلو جهت كاهش ضايعات و افزايش مدت ماندگاري | جعفری، س.م. | باغبانی، ح.، آل حسینی، ع. و اسدپور، ا | 1391 | شماره 60/گ/1 | . سازمان غله و خدمات بازرگانی منطقه دو. | ملی |
بررسي امكان استفاده از گاز ازون، Co2 و ازت جهت افزايش مدت ماندگاري گندم در سيلوهاي ذخيرهسازي | جعفری، س.م. | باغبانی، ح.، مقصودلو، ع.، اسدپور، ا. و آل حسینی، ع | 1391 | شماره 60/گ/ | سازمان غله و خدمات بازرگانی منطقه دو | ملی |
ارائه راهبردها، سیاستهای عملیاتی و برنامههای اجرائی به منظور ارتقاء شاخصهای صنایع غذايي | جعفری، س.م. | آل حسینی، ع.، اسدپور، ا. و جلیلی، ف | 1391 | شماره 1093-11/68/180 | مرکز مطالعات و پژوهش های بنیادی. صندوق توسعه ملی ر | ملی |
استخراج روغن و گوسیپول پنبه دانه به کمک امواج مایکروویو و مقایسه آن با استخراج به روش سنتی | جعفری، س.م. (مجری مشترک)، | نوروزیه، ش.، تقوایی، م. و اسدپور، ا. | 1390 | به شماره 3683/4) | موسسه تحقیقات پنبه ایران | ملی |
بررسی چاه های آب شرب شهرستان علی آباد از لحاظ وجود باکتریهای آهن و سولفورزا به منظور ارایه راهکارهای افزایش کیفیت آب و رفع مشکلات انسداد | جعفری، س.م. | دادبان، ی.، خمیری، م. و اسدپور، ا | 1390 | شماره 20/1391/م¬ت¬م/ن¬ی | شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گلستان | ملی |
بهینه¬سازی و مدل¬سازی استخراج و میکروانکپسوله کردن ترکیبات موثره زعفران | جعفری، س.م. | میرزایی، ح.ا.، اسدپور، ا.، رجبی، ح.، سرفرازی، م. و خزاعی، ک | 1390 | شماره 90000994 | صندوق حمایت از پژوهشگران کشور. | داخلی(داخل دانشگاه) |
کاربرد عصاره برگ زیتون در رب گوجه¬فرنگی فله و مدل¬سازی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول در طول انبارداری برای ارزیابی عمر ماندگاری | جعفری، س.م. | دوستی، س.ع.، امان جانی، م.، اشکوری، پ.، قنبری، و. و گنجه، م. | 1390 | به شماره 3652/4 | ). شرکت صنایع غذایی کامنوش | داخلی(داخل دانشگاه) |
تهیه عصاره خشک زعفران به روش کپسوله¬کردن | رجب زاده، ق. | جعفری، س.م | 1390 | | پارک علم و فناوری خراسان رضوی | داخلی(داخل دانشگاه) |
تهیه طرح توجیهی- فنی و اقتصادی احداث شهرک صنعتی آجیل و خشکبار مشهد | جعفری، س.م. (مجری مشترک)، | راعی، م. و آل حسینی، ع | 1390 | شماره 8627/712 | پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، پارک علم و فناوری خرا | داخلی(داخل دانشگاه) |
شناسایی و مستندسازی مشخصات فنی و کاربردی انواع دستگاه ها و تجهیزات اندازه گیری کیفیت گندم، آرد و نان | جعفری، س.م. | پورمحمدی، ک. و اسدپور، ا | 1389 | شماره 2736-14/51 | شرکت بازرگانی دولتی ایران- مرکز پژوهش های غلات | ملی |
طراحی ، مدلسازی و شبیه سازی خشک کن پاششی نیمه صنعتی | جعفری، س.م. | مزیدی، م. و طاهری گراوند، ا | 1388 | شماره 310-3-90 | دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان | داخلی(داخل دانشگاه) |
ارزيابي ويژگي هاي عملكردي حبوبات بومي ايران | جعفری، س.م. | صادقي ماهونك، ع. و كاشاني نژاد، م | 1387 | شماره 309-3-90 | دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان. | داخلی(داخل دانشگاه) |
. بررسي مشكلات نگهداري مواد غذايي در سردخانه هاي استان خراسان | مرتضوي، س.ع | جعفري، س.م | 1377 | | | ملی |