نام: سيد مهدي | نام خانوادگي: جعفري |
|
دانشكده: صنایع غذایی | گروه آموزشي: مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی | رتبه علمی: استاديار | | پست الكترونيك: smjafari@gau.ac.ir |
|
|
كارشناسي | علوم و صنایع غذایی | ارومیه | ایران | سال 1372 تا 137 |
كارشناسي ارشد | علوم و صنایع غذایی | فردوسی مشهد | ایران | سال 1376 تا 137 |
دكتري | علوم و صنایع غذایی (گرایش مهندسی) | کوئینزلند | استرالیا | سال 1382 تا 138 |
عنوان پایان نامه آخرین مدرک تحصیلی
فارسی: بهینه¬سازی انکپسوله کردن نانوامولسیون ها با روش خشک¬کردن پاششی
English: Encapsulation of nano-emulsions by spray drying
|
|
استاد | علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ایران | 1396 | ادامه دارد | دانشیار | علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ایران | 1390 | 1396 | استادیار | علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ایران | 1385 | 1390 |
|
تخصص اصلی
1- | مهندسی فرآیند و ویژگی¬های فیزیکی مواد غذایی |
2- | انکپسوله¬کردن و خشک¬کردن پاششی انواع فرآورده¬های غذایی |
3- | بسته بندی های زیست تخریب پذیر و نانوتکنولوژی در صنایع غذایی |
4- | استخراج تركيبات غذايي از گياهان و غذاداروها و تولید و پایداری امولسیون |
5- | طراحی و ساخت ماشین¬آلات و طرح¬ریزی کارخانه¬های صنایع غذایی |
آشنايي با زبانهاي خارجي : انگلیسی، عربی و ترکی
تخصص اصلي :
مهندسی فرآیند در صنایع غذایی